Red fish moučka Velmi zajímavá přísada, která je vysoce rozpustná a velmi dobře stravitelná. To z ní činí celoročně použitelnou přísadu do všech typů směsí. DD 10–30%. Předtrávená rybí moučka EZT 97 Tato neuvěřitelně účinná moučka je enzymaticky upravená, předtrávená, pomalu se rozpouštějící při všech teplotách vody. Za poslední léta jsem vyzkoušel spoustu kvalitních rybích mouček, ale tato je podle mě ještě minimálně o třídu lepší. Domnívám se, že je to jedna z příčin magické úspěšnosti směsi Magická Oliheň. Dávkování do 25%. Olihňová moučka Olihňová moučka je vysoce atraktivní, směsi dodává silné olihňové aroma. Skvělá do všech směsí. Obsah proteinů 80% (z toho 95% stravitelných), obsah oleje 3,5%, částečná rozpustnost. DD 10-50%. Moučka z ráčků Ráčková moučka dodává směsi hrubou strukturu, silné aroma mořských ryba živočichů a slanou chuť. Je bohatá na esenciální amino kyseliny. Pozor na předávkování, boilie by mohlo plavat. DD 3-10%.