Sušená vejce Sušené vejce se používají jako pojivo, zejména tehdy, pokud chcete dosáhnout rychlejšího rozpadu boilie. DD 5–15%. Vaječný albumin Vaječný albumin je vynikající přísada pro vytvrzení či zpevnění boilie. Navíc mu dodává váhu a výživnou hodnotu. Pokud se vám boilie při házení kobrou rozpadá, po přidání 3–5% albuminu máte po problému. DD 2 – 10%. Kasein kyselý 90 Mesh (New Zeland) Kyselý kasein nejvyšší kvality, který používají přední britští výrobci návnad. Velmi atraktivní, bohatý na aminokyseliny. Jemnost mletí 90 mesh. Obsah proteinů 90%. Dávkování do 30%. Původem z Nového Zélandu. Kasein sladký 90 Mesh (New Zeland) Sladký kasein v absolutní top kvalitě, kterou jinde neseženete. Jemnost mletí 90Mesh. Obsah proteinů přes 95%. DD 5 – 30%. Původem z Nového Zélandu. Lactalbumin HQ Super kvalitní mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem. Obsah proteinů 88%. Doporučené dávkování 5 – 25%. Původem z Nového Zélandu Kaseinát vápenatý Vysoce atraktivní rozpustný mléčný protein prvotřídní kvality. Obsah proteinů 96%+, dávkování do 30%. Super cena.