Suché objemové přísady do boilie mixů. Gluten Lepek (gluten) je hlavní protein pšeničného zrna. Je to jeden z mála dobře stravitelných rostlinných proteinů. Gluten po přidaní tekutiny bobtná, vstřebává ji a díky svojí struktuře pevně váže. Na lepku z velké časti závisí i kvalita vypracovaného těsta, tedy jeho pružnosti, pevnosti a tažnosti. Lepek je vyhledávaným komponentem zejména pro jeho vynikající pojivé vlastnosti. Doporučené dávkování je max. 15%. Mleté konopí Atraktivní přísada do boilies. Pro vysoký obsah tuků lze konopí velmi těžce pomlít v domácích podmínkách tak, aby jste z konopí neměli kaši. Naše mleté konopí je speciální technologií jen drceno bez narušení atraktivního konopného klíčku. Doporučené dávkování max. 30%. Mleté konopí pražené Pražené mleté konopí je skvělou přísadou do mnoha boilie mixů a to zejména díky své výborné chuti a vůni. Pšeničné klíčky Patří mezi nejcennější a nejhodnotnější produkty vyráběné z pšenice. Obsahují proteiny, balastní látky, škrob, olej, vitamíny, minerální látky a stopové prvky. Má vyvážený poměr výživných a aktivních látek. Díky tomu se přítomné vitamíny a minerály v organizme dobře vstřebávají. Díky obsahu specifických trávících enzymů podporujících trávení zvyšují chuť k přijímání potravy. Doporučené dávkovaní max. 20%. Semolina Vyrábí se z tvrdých pšeničných zrn té nejkvalitnější tzv. sklovité pšenice. Obsahuje vysoký obsah lepku (glutenu), který zaručuje její výborné pojivé vlastnosti. Semolina je vyhledávaným komponentem do suchých směsí. Doporučené dávkovaní max. 25%. Sójová mouka Sojová mouka nemá stejné vlastnosti jako pšeničné mouky. Neobsahuje lepek (gluten) a škrobu obsahuje jen nepatrné množství. Ze samotné sójové mouky se těsto velmi těžko vypracovává. Přidáním sojové mouky do suché směsi se zvýši nutriční hodnota, prodlouží doba trvanlivosti v čerstvém stavu a zlepší se mechanické vlastnosti těsta (jeho plasticita a elasticita). Důležité upozornění !! Sojová mouka obsahuje enzymy inhibující (zpomalující) trávení proteinů. Z toho důvodu se doporučuje sojovou mouku kombinovat s tepelně upravenou moukou. Doporučené dávkování max. 25%. Řepkový šrot Mletím řepkového semínka na různou hrubost dostáváte atraktivní přísadu do boilies. Náš šrot je vyráběn ze semen obsahující olej i ze semen které jsou již zbavené oleje. Tato hrubá mouka je dosti aromatická. Přidáním zvyšujete hrubost boilies a jeho lekáž. Doporučené dávkovaní max. 25%. Extrudovaná Sójová mouka Odtučněná sojová extrudovaná mouka s vysokým podílem bílkovin. Hruběji mletá. Dávkování 5–20%.