Logo Logo
Objemové Přísady do Boilies Nikl 5kg Extrudovaná Sójová Mouka
Objemové Přísady do Boilies Nikl 5kg Extrudovaná Sójová Mouka
Krátky popis Exkluzívní produkt Objemové Přísady do Boilies Nikl 5kg Extrudovaná Sójová Mouka od výrobce Nikl u nás najdete v akcii od 290 Kč
Obvyklá cena
  • 290
Výrobce/Značka
Nikl
EAN 8592400092102
Hodnocení
(Celkem 20 hodnocení )
Suché objemové přísady do boilie mixů. Gluten Lepek (gluten) je hlavní protein pšeničného zrna. Je to jeden z mála dobře stravitelných rostlinných proteinů. Gluten po přidaní tekutiny bobtná, vstřebává ji a díky svojí struktuře pevně váže. Na lepku z velké časti závisí i kvalita vypracovaného těsta, tedy jeho pružnosti, pevnosti a tažnosti. Lepek je vyhledávaným komponentem zejména pro jeho vynikající pojivé vlastnosti. Doporučené dávkování je max.  15%. Mleté konopí Atraktivní přísada do boilies. Pro vysoký obsah tuků lze konopí velmi těžce pomlít v domácích podmínkách tak, aby jste z konopí neměli kaši. Naše mleté konopí je speciální technologií jen drceno bez narušení atraktivního konopného klíčku. Doporučené dávkování max.  30%. Mleté konopí pražené Pražené mleté konopí je skvělou přísadou do mnoha boilie mixů a to zejména díky své výborné chuti a vůni. Pšeničné klíčky Patří mezi nejcennější a nejhodnotnější produkty vyráběné z pšenice. Obsahují proteiny, balastní látky, škrob, olej, vitamíny, minerální látky a stopové prvky. Má vyvážený poměr výživných a aktivních látek. Díky tomu se přítomné vitamíny a minerály v organizme dobře vstřebávají. Díky obsahu specifických trávících enzymů podporujících trávení zvyšují chuť k přijímání potravy. Doporučené dávkovaní max.  20%. Semolina Vyrábí se z tvrdých pšeničných zrn té nejkvalitnější tzv. sklovité pšenice. Obsahuje vysoký obsah lepku (glutenu), který zaručuje její výborné pojivé vlastnosti. Semolina je vyhledávaným komponentem do suchých směsí. Doporučené dávkovaní max.  25%. Sójová mouka Sojová mouka nemá stejné vlastnosti jako pšeničné mouky. Neobsahuje lepek (gluten) a škrobu obsahuje jen nepatrné množství. Ze samotné sójové mouky se těsto velmi těžko vypracovává. Přidáním sojové mouky do suché směsi se zvýši nutriční hodnota, prodlouží doba trvanlivosti v čerstvém stavu a zlepší se mechanické vlastnosti těsta (jeho plasticita a elasticita). Důležité upozornění !! Sojová mouka obsahuje enzymy inhibující (zpomalující) trávení proteinů. Z toho důvodu se doporučuje sojovou mouku kombinovat s tepelně upravenou moukou. Doporučené dávkování max.  25%. Řepkový šrot Mletím řepkového semínka na různou hrubost dostáváte atraktivní přísadu do boilies. Náš šrot je vyráběn ze semen obsahující olej i ze semen které jsou již zbavené oleje. Tato hrubá mouka je dosti aromatická. Přidáním zvyšujete hrubost boilies a jeho lekáž. Doporučené dávkovaní max.  25%. Extrudovaná Sójová mouka  Odtučněná sojová extrudovaná mouka s vysokým podílem bílkovin. Hruběji mletá. Dávkování 5–20%.
Dostupnost skladem
Další produkty od výrobce Nikl
Další produkty v kategorii Krmení a nástrahy